Processoperatörer

Plats: Surahammars Bruks AB
Anställningsform: Heltid
Ansök senast: 30 September, 2023

Beskrivning

Vi behöver ytterligare förstärka vår produktion med fler engagerade processoperatörer. Vi söker någon med en bakgrund inom industrin som också har vana av truck och traverskörning. Är Du den vi söker som vill hänga på i vår framtid?

Arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann och ansvarskännande samt kvalitetsmedveten. De grundläggande uppgifterna i jobbet är övervakning, omställningar samt enklare underhållsarbeten. Men vi söker den som vill jobba operativt över alla processer. Du kör dagligen travers och truck.

På Surahammars Bruk arbetar vi flerskift, från två till femskift.

Erfarenhet och kvalifikationer

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar, industrivana och du har förmågan att ta egna initiativ. Som person är du en lagspelare som drivs av goda resultat samt har ett flexibelt arbetssätt. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du bör ha god datorvana och du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.   

Intervjuer kommer ske löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas tidigt.

 

Skicka in din ansökan

Bifoga CV

Vi använder cookies för att göra ditt besök hos oss bättre. Acceptera vår cookie policy så får du den bästa upplevelsen av webbsidan.