Processingenjör

Plats: Surahammars Bruks AB
Anställningsform: Heltid
Ansök senast: 31 October, 2024

Beskrivning

Som processingenjör blir du en del av ett erfaret processtekniskt team som stödjer verksamheten i utvecklingen av processer och anläggningar för att nå ökad kvalitet, produktivitet och kapacitet. Det betyder att du kommer att ha en viktig roll både i förändringen av våra produktionsprocesser och i vår kommande expansion.

I ditt jobb kommer du att genomföra process-, kvalitets- och anläggningsförbättringar samt delta i arbetet med våra större investeringar.

I förbättringsarbetet handlar det bland annat om att analysera stora datamängder i kombination med kvalitativa undersökningar. Du kommer då att jobba nära avdelningens övriga processingenjörer samt produktions-, kvalitets-, utvecklings- och underhållsavdelningen. Produktionsprocesserna utgörs huvudsakligen av blästring/betning, kallvalsning och kontinuerliga ugnsprocesser.

Sista ansökningsdatum: 15 oktober. Tjänsten kan dock tillsättas tidigare.

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi söker dig som är både analytisk och drivande. Antagligen är du också vass på att skapa ett bra samarbetsklimat, såväl med operatörer som med företagets övriga funktioner.

En viktig del i arbetet är att kunna uttrycka sig pedagogiskt och tydligt i skrift på svenska och engelska. På vår arbetsplats gillar vi att kunna ha en rak och tydlig dialog, varför det är viktigt för oss att du är öppen och bra på att kommunicera.

Du bör även vara duktig på att hålla dig till en struktur och att jobba systematiskt med kontinuerlig dokumentation av arbetet.

Du är högskoleutbildad ingenjör med bearbetnings-, processmetallurgisk-, material- eller maskininriktning och har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet.

Kunskaper i Sex Sigma och statistiska metoder är meriterande.

Skicka in din ansökan

Bifoga CV