Materialutvecklingsingenjör

Plats: Surahammars Bruks AB
Anställningsform: Heltid
Ansök senast: 15 October, 2023

Beskrivning

Som materialutvecklingsingenjör blir du del av en grupp ingenjörer som jobbar nära forskningsinstitut, kunder, leverantörer och materialutvecklingsproduktionen. I din roll kommer du att vara med och utveckla vårt material så att det når de högt ställda materialkraven från våra kunder, i första hand inom elbilsegmentet.

Du kommer att jobba med försök i labbskala och produktion, karaktärisering av materialegenskaper på försöksmaterial samt delta i och leda utvecklingsprojekt tillsammans med forskningsinstitut och universitet. Produktionsprocesserna utgörs huvudsakligen av blästring/betning, kallvalsning samt kontinuerliga ugnsprocesser.

Sista ansökningsdatum: 15 oktober. Tjänsten kan dock tillsättas tidigare.

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi letar efter en analytisk person med ett starkt eget driv.

Du ska också gärna ha förmågan att skapa ett bra samarbetsklimat, såväl med operatörer och företagets övriga funktioner som med externa partners. Det betyder också att du bör kunna uttrycka dig pedagogiskt och tydligt i skrift och tal, både på svenska och engelska.

På vår arbetsplats gillar vi att kunna ha en rak och tydlig dialog, varför det är viktigt för oss att du är öppen och bra på att kommunicera.

Skicka in din ansökan

Bifoga CV